//COVID-19 visir-printning för Region Blekinge

COVID-19 visir-printning för Region Blekinge

COVID19 sprider sig och behovet av droppskydd ökar i regionen. Vi tillverkar nu visir (http://faceshield.nu/) åt Region Blekinge för att stötta dem i att garantera sin personals säkerhet. Vi koordinerar och printar på våra printrar på BTH och vill ni printa själva och förmedla via oss är det ok med. Vill ni bidra med tid för att minska vår personalbelastning och hålla printrarna igång dygnet runt är det bra med.

Peter Blaschke

För att ni ska ha rätt fil, lika inställningar och tänka rätt kring processen så koordinerar Peter Blaschke detta hos oss (peter.blaschke@bth.se), så välkommen kontakta honom. Vi ombesörjer sedan rätt väg in i Regionen med de färdiga printsen för att minska deras belastning.
Mvh Tobias Larsson, Professor BTH.

Print pågår